Tol Plaatwerk is trots om de nieuwste toevoeging aan het machinepark te verwelkomen: de Dyna Cell 4015 EFL buigrobot, geleverd door LVD Nederland. Deze geavanceerde buigmachine is een regelrechte aanwinst voor Tol Plaatwerk en versterkt haar vooraanstaande positie in de plaatbewerkingsindustrie.

Dyna Cell 4014 EFL

Buigmachines zoals de Dyna Cell 4015 EFL worden vaak gebruikt voor het vervaardigen van complexe metalen onderdelen, variërend van behuizingen voor elektronische apparaten tot auto-onderdelen en industriële machines. De precisie en efficiëntie van deze technologie maken het mogelijk om hoogwaardige producten te leveren die aan de allerhoogste normen voldoen.

Grotere productiecapaciteit

Deze investering onderstreept het voortdurende streven van Tol Plaatwerk naar innovatie en duurzaamheid. Door te kiezen voor geavanceerde technologieën zoals de Dyna Cell 4015 EFL, kan Tol Plaatwerk niet alleen de productiecapaciteit vergroten, maar (uiteindelijk) ook de ecologische voetafdruk verkleinen omdat de foutmarges verkleind worden. Dit sluit perfect aan bij hun visie op een duurzame toekomst in de maakindustrie.